Recept

Bakat
Hallongrottor
Lillgårdens äppelkaka
Mandelknäcke på tre sorters mjöl
Morsgrisens hjortronkaka

Päronpaj
Sommarens godaste blåbärspaj
Äppelkaka med calvados
Äppelkaka med marängtäcke

Förrätter
Kantarelltimbal

Fisk och skaldjur
Brandade à la Aspviken
Gädda provençale
Halstrad sik med rödbetor och pepperrotssmör
Krispig abborre med kapriskantareller à la Salming
Strömmingsflundror med potatismos
Stuvad abborre
Ugnsbakad sik med svampsås

Kött
Alex’ lasagne
Surkålspanna med kryddiga korvar

Pasta, paj och annan mjölmat
Alex’ lasagne
Kantarellpaj med norrländsk touch
Kolbullar
Pasta Ronaldo con salmo trutta
Tortellinigratäng

Soppor
Nässelsoppa
Kräftsoppa à la Maj

Grönt/vegetariskt
Coleslaw
Enkel potatissallad

Sallad på bondbönor och fårost
Risotto med trattkantareller
Tortellinigratäng

Efterrätter
Citrussallad med råkräm
Krusbärskräm med bryta

Nyponsoppa
Rumtopf

Sylt, saft och marmelad
Hjortronmarmelad med calvados
Krusbärsmarmelad provencal
Kryddig tranbärssylt


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s