Recept

Bakat
Hallongrottor
Lillgårdens äppelkaka
Mandelknäcke på tre sorters mjöl
Morsgrisens hjortronkaka

Päronpaj
Sommarens godaste blåbärspaj
Äppelkaka med calvados
Äppelkaka med marängtäcke

Förrätter
Kantarelltimbal

Fisk och skaldjur
Brandade à la Aspviken
Gädda provençale
Halstrad sik med rödbetor och pepperrotssmör
Krispig abborre med kapriskantareller à la Salming
Strömmingsflundror med potatismos
Stuvad abborre
Ugnsbakad sik med svampsås

Kött
Alex’ lasagne
Surkålspanna med kryddiga korvar

Pasta, paj och annan mjölmat
Alex’ lasagne
Kantarellpaj med norrländsk touch
Kolbullar
Pasta Ronaldo con salmo trutta
Tortellinigratäng

Soppor
Nässelsoppa
Kräftsoppa à la Maj

Grönt/vegetariskt
Coleslaw
Enkel potatissallad

Sallad på bondbönor och fårost
Risotto med trattkantareller
Tortellinigratäng

Efterrätter
Citrussallad med råkräm
Krusbärskräm med bryta

Nyponsoppa
Rumtopf

Sylt, saft och marmelad
Hjortronmarmelad med calvados
Krusbärsmarmelad provencal
Kryddig tranbärssylt


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s