Bakat
Hallongrottor
Lillgårdens äppelkaka
Mandelknäcke på tre sorters mjöl
Morsgrisens hjortronkaka
Pumpkin pie (Pumpapaj)
Päronpaj
Sommarens godaste blåbärspaj
Äppelkaka med calvados
Äppelkaka med marängtäcke
Förrätter
Kantarelltimbal
Fisk och skaldjur
Brandade à la Aspviken
Gädda provençale
Halstrad sik med rödbetor och pepperrotssmör
Krispig abborre med kapriskantareller à la Salming
Lax med rökt chorizo och varm tomatsallad
Strömmingsflundror med potatismos
Stuvad abborre
Ugnsbakad sik med svampsås
Kött
Alex’ lasagne
Surkålspanna med kryddiga korvar
Pasta, paj och annan mjölmat
Alex’ lasagne
Kantarellpaj med norrländsk touch
Kolbullar
Pasta Ronaldo con salmo trutta
Tortellinigratäng
Soppor
Nässelsoppa
Kräftsoppa à la Maj
Grönt/vegetariskt
Coleslaw
Enkel potatissallad
Sallad på bondbönor och fårost
Risotto med trattkantareller
Tortellinigratäng
Efterrätter
Citrussallad med råkräm
Krusbärskräm med bryta
Nyponsoppa
Rumtopf
Sylt, saft och marmelad
Hjortronmarmelad med calvados
Krusbärsmarmelad provencal
Kryddig tranbärssylt