Meggieiana

En helt vanlig kvinna, maka, mor och farmor från en av Stockholms norrförorter, det är jag, Meggie, i ett nötskal. Gift med min kärlek R som jag kommer att referera till som Maken. Tillsammans har vi fyra vuxna barn, dock ej med varandra, och sex barnbarn födda 2006-2012. Här kommer jag att dela med mig av glimtar från i första hand livet i vårt sommarparadis i norra Hälsingland men också från förorten i norra Stockholm där resten av året tillbringas. Litet vardag, litet fest, litet mat och litet naturupplevelser, sådant som gör livet värt att leva, åtminstone för oss.

Advertisements

6 thoughts on “Meggieiana

  1. Hej Megieana! Vilken härligt innehållsrik blogg du har och jag läser den med intresse – särskilt recepten med godbitar för skröplig pensionär,. Beundransvärd!!!

  2. Hej Meggie. Jag hittade inget mejl till dig. Jag bara undrar om allt är bra med dig, det var ett tag sedan du gjorde ett inlägg på din fina blogg. 🙂 Hoppas att allt är väl och du mår bra. 🙂

  3. Pingback: Bakmässa / Baking exhibition | Naturfoton

  4. Jag saknar kommenteradelen i bloggen. Hade jag kommit åt den skulle du fått en och annan kommentar. Gillar dina inlägg och dina fina bilder.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.