Konstinstallation längs Tidernas väg

Ibland behövs det inte särskilt mycket för att locka fram ett leende. Som den här lilla diskreta konstinstallationen i naturen längs ett avsnitt av Tidernas väg (här väg 83). Vem den lekfulla, kreativa personen bakom konstverken är vet jag inte, men hon/han made us smile all the way to Ramsjö.

PS Såg idag att konstnären tydligen fått bygglov för ännu en liten stuga där på stenen… 🙂

Advertisements

7 thoughts on “Konstinstallation längs Tidernas väg

 1. Vad kul att träffa sånt när man är ute och går, det gör en glad. 🙂 Vi har ett ställe här i Kristianstad som heter Inkasi. Så härligt med mycket konst i skogen där de bor. De säljer även fika, kaka med kaffe/läsk 20:- 🙂

  • Ja, ibland behövs det inte så mycket för att man ska bli på bättre humör. Kanske är det just det oväntade som gör en glad. Inkasi låter som en pärla, hoppas bara befolkningen uppskattar det de gör.

   • Kolla deras sajt. De är både konstnärer, odlar blommor,och… ja de gör nog allt. De har bra priser, tror att de gör det här mest för sitt liv att leva. 🙂 Mycket trevliga personer som jag tyvärr glömt bort att besöka på länge.
    http://www.inkasi.com/

 2. Ja, ibland behövs det inte så mycket för att man ska bli på bättre humör. Kanske är det just det oväntade som gör en glad. Inkasi låter som en pärla, hoppas bara befolkningen uppskattar det de gör. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.