Vernissage i Gamla stan

Om tre dagar, den 25 november, är det dags för en av Makens drömmar att gå i uppfyllelse, nämligen att få visa sina bilder på ett riktigt galleri. Utställningen, med motiv hämtade från natur och hav, delar han med sin akvarellmålande kompis Lisa på Galleri T i Gamla stan, Stockholm.

Lisa är ett ”galleriproffs”, det vill säga hon har varit med förr, och även om Maken också visat sina fotografier för allmänheten tidigare har det varit i betydligt mindre offentliga rum som sjukhus, bibliotek  och folktandvården. Så det här känns stort, spännande och roligt, men också ganska nervöst och pirrigt.

Utställningen öppnar på fredag med vernissage på lördag och pågår under en vecka. Så du som har vägarna förbi genom Gamla stan under veckan, välkommen att titta in.

 

Bild 1

Annonser

8 thoughts on “Vernissage i Gamla stan

    • Kommer ett litet inlägg, men har inte hunnit än. Dessutom blev det inte särskilt bra bilder från min sida. Svårt att fota bilder och målningar bakom glas, blir tyvärr så mycket reflexer och speglingar. Men håll ut… 🙂

      • Det är svårt att fota utställningar när det är glas och montrar och det brukar vara rätt trångt också, men ser framemot inlägget! 🙂

  1. En riktigt fin utställning blev det med Roffes fantastiska fågel- och naturbilder resp Lisas fina målningar.👍👍👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s