Hundraåringen som började blogga

Finns det hundraåringar som bloggar och har man som hundraåring verkligen ork och lust att sätta sig in i sådana tekniska nymodigheter? Ja, åtminstone en sådan bloggerska finns det. Dagny Carlsson, hundraåringen som upplevt två världskrig och en teknisk utveckling utan dess like och som förutom sin egen blogg nu även gästbloggar på www.vardguiden.se. Otroligt välformulerat och med stor humor och underfundighet gör hon här nerslag i både dåtid och nutid. Ni bara måste gå in och läsa vad hon skriver. http://blogg.vardguiden.se/hundraaringen/.

 

Häromdagen såg jag med stor förvåning hur Maken kom bärande på något som mest liknande en gigantisk barnvagnsinsats. Sedan började jag skratta högt, ja nästan hysteriskt, när han satte ner denna tingest, kamouflagemönstrad till råga på allt, en bit vid sidan av det ställe där vi brukar lägga ut mat till våra små och stora fåglar inklusive ekorrarna. Det visade sig vara ett mycket litet tält, eller snarare gömsle, som denne långe man nu skulle försöka vika ihop sig i tre delar för att kunna krypa in i, vilket inte gjorde det hela mindre lustigt. Så småningom lyckades han i alla fall komma in och teleobjektivet komma ut och snart var proffset i full gång.

Undrar bara om han tänker ta det här gömslet med sig och sätta sig på myren och vänta ut björnen. Det kan bli äventyrligt, björnar ser ju ganska dåligt så han/hon kan ju i så fall kanske tro att det är en inkräktande rival.

Hur som helst, här är ett par exempel på resultatet.

Annonser

3 thoughts on “Hundraåringen som började blogga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s