Kan vi nu utnämna den 23 februari till Prinsesstårtans dag?

En rörd och upprymd prins Daniel meddelade klockan 7 i morse att han och frugan, precis som så många andra fäder brukar uttrycka det när de får en liten dotter, fått en liten ”prinsessa”. Nåja, nu sa han ju inte ”frugan”, men jag tycker han skötte mötet med pressen glatt och avspänt. Den mannen växer i mina ögon. Men en undran, assisterade han verkligen frun i slips och kostym där inne i förlossningsrummet?

 Astrid Lilian Sibylla Eleonora Louise, undrar vad oddsen hos Svenska Spel är på den namnkombinationen? Öppnade fönstren på vid gavel klockan 12, men ljudet av kanonsaluten nådde inte riktigt ända hit ut i förorten, varken från Skeppsholmen eller det något mer närbelägna Vaxholm.

I övrigt har förmiddagen ägnats åt att baka och städa dusch och toalett – i nämnd ordning. Det blev dock inte någon prinsesstårta, bara en enkel och god kardemummakaka. Funderar på att uppkalla den efter den nya prinsessan och så fort jag vet vilket av ovanstående namn, som nu blir hennes tilltalsnamn kommer jag att lägga ut receptet.

Senare i eftermiddag kommer två sportnördar, det vill säga jag och Maken, att bege sig in till staden för en helkväll på Globen i friidrottens tecken. Många världsstjärnor är på plats så vi ser fram emot en spännande kväll med fina tävlingar. Lovar att inte vinka i TV, så ni behöver inte ta fram skämskuddarna!

Avslutningsvis kan meddelas att sonen igår på planet ner till Malmö hamnade bakom en av deltagarna i melodifestivalen på lördag. Något förvånad kunde han konstatera att hon hade så långa naglar att hon tvingades sms:a med knogarna. Låter som en bragd i sig, så om hon inte går vidare är mitt tips att byta tävlingsgren och ställa upp i SM i SMS istället!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s