Nyss nyfödd och hjälplös – nu redan 6 år och kan själv

Tänk, tiden går så fort. Känns som det var alldeles nyss som vårt första och så efterlängtade barnbarn, fina älskade lilla I, såg dagens ljus på Danderyds BB. Idag sex år, en lång, härlig tjej med mycket spring i benen och fullständigt opåverkad och oberörd av att hon är söt som den sötaste prinsessbakelse. Tandglugg både uppe och nere, läskoden är knäckt och pappas konstnärliga anlag börjar redan lysa igenom.

Bakom I finns en rad på fyra ytterligare barnbarn, alla härliga och fantastiska var och en på sitt sätt, men dem får jag återkomma till vid ett annat tillfälle. Idag är det bara Is dag.

I delar också födelsedag med min kära svärmor Britta, som dock är borta och saknad sedan snart åtta år. Henne har vi också tänkt litet extra på idag och uppvaktat genom att tända ljus i minneslunden vid Täby gamla kyrka.

Det är alltid litet speciellt när en anhörig fyller år på samma dag som någon annan i familjen eller någon nära vän. Is bror V är född på samma dag som min morfar Johan och Rs dotter L. Kan aldrig låta bli att fundera på om det finns något annat bakom sådana samband.

♥ Grattis älskade lilla I – på lördag blir det kalas! ♥

Advertisements

2 thoughts on “Nyss nyfödd och hjälplös – nu redan 6 år och kan själv

  1. Så fint skrivet Meggan. Jag blev nästan lite rörd… Ja, det känns som om det var igår vår lilla prinsessa kom till världen och nu är hon en egen liten person med tankar och åsikter. Vår lilla tjej brås också på sin fina farmor, omtänksam, lite försiktig, eftertänksam, klok, lång och vacker. kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s