En dag i TV-soffan

Regnet har piskat mot rutorna hela dagen och bortsett från att ha strukit gårdagens tvätt har jag inte gjort många knop. Eftermiddagen har tillbringats i TV-soffan tillsammans med längdskidåkare och skidskyttar.

Skidskytte är i mitt tycke en av de mest spännande vintersporterna, dessutom funkar den väldigt väl som TV-underhållning. Tyvärr har TV4, genom att snuva SVT på rättigheterna till sändningarna av vinterns tävlingar, lyckats förstöra all spänning genom de ständigt återkommande reklamavbrotten som hackar sönder tävlingarna. Oftast finns dock Eurosport som alternativ men inte idag när det var dags för damernas tävling. Äntligen har Sköna Helena börjat hitta formen.

I herrarnas längdskidtävling var det bara att kapitulera (om än motvilligt) och lyfta på hatten för den till synes omöjlige/oslagbare? Petter Northug. Och så även för min fantastiske man, som vet hur viktiga dom här tävlingarna är för mig och som servat med såväl lunch som eftermiddagskaffe i soffan och när allt var över även med en utsökt middag. Nu litet slötittande på ”Så mycket bättre” i väntan på Downton Abbey, denna underbara serie om den engelska överklassen.

Så redan nu säger jag God Natt

Advertisements

One thought on “En dag i TV-soffan

  1. Låter som din dag var till full belåtenhet. Att se vintersport i TV kan ibland liknas med att se en fin och vintrig naturfilm. Petter Northug kör i en klass för sig. Helt otroligt bra är den norske gutten.
    – det känns skönt att vinna även när formen inte är 100 procent, sa Northug efter segern idag. Inget fel på vinnarinstinkten där.

    Håller med dig till fullo Downton Abbey, en riktig höjdare.

    Ha en skön kväll!
    Sylvia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s