Lycka när barnbarnen kommer på besök

Det är stor lycka när man får låna sina barnbarn. Vi har förmånen att ha alla fem inom SL-avstånd men tre av dem bor litet längre bort vilket gör att kontakten med dem inte blir lika tät. Den här helgen är det H & H, som bor i Vällingby, som är på besök. Med en 5- och en 3,5-åring med mycket spring i benen blir tillvaron ganska intensiv, märkligt att man så helt har glömt hur livet som småbarnsförälder var. Just nu ligger oset efter den obligatoriska pannkakslunchen som en dimma över lägenheten och vardagsrummet ser ut som ett mindre slagfält. Men vad gör det, lunchen var som vanligt mycket uppskattad och barnen har kul.

Igår blev det nytt lussebullebak och idag tillbringades förmiddagen på biblioteket med luciatåg och vacker sång av kulturskolans barn och efterföljande julpyssel. Pyssel var dock inte något som lockade våra små som hellre vill låna några böcker och filmer som de inte sett. Och medan den ena nu tittar på ”Pippi på de sju haven” på DVD och den andre kör racertävlingar med sina Blixten McQueen-bilar går jag runt och beundrar och njuter av mina vackra amaryllisar som redan står i full blom. Lökarna har jag som vanligt skickat efter från Odla.nu, där jag numera även  handlar övriga lökar, fröer och sticklingar och hittills har resultatet varit fantastiskt.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser

2 thoughts on “Lycka när barnbarnen kommer på besök

    • Tack, Anna! Ja, jag njuter verkligen av dem. Har ytterligare två lökar på g…, hoppas bara att de inte har alltför bråttom att slå ut. Vore trevligt att något vackert att titta på i jul också.
      /Meggie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s