Tillbaka i förorten

Första veckan hemma i förorten blev en riktig rivstart rakt in i verkligheten. En match med tandläkaren, litet jobb hemifrån och barnpassning av både sjuka och friska barnbarn. Nåja, sjuka och sjuka…. De hann tillfriskna under natten, så istället blev det en mysig dag tillsammans med en tur till lekparken och litet mer nyponplockning till vinterns förråd. Vi har också haft lille J, 16 månader, som nattgäst vilket har gått alldeles utmärkt. Och ovanpå detta en rejäl förkylning. Efter fyra månader i de bakterie- och virusfria hälsingeskogarna kom den som ett brev på posten efter en första tur med tåg och tunnelbana in till stan. Men det är sånt vi får lära oss leva med nu.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

3 thoughts on “Tillbaka i förorten

  1. Bästa Meggie,
    det är så kul att ni har kommit hem till förorten så att vi kan hänga lite mer. Läste bl a inlägget om din stekta strömming och det är ju sååå gott. Om ni skulle åka till Ulvön igen måste ni prova deras stekta strömming med lingon, mums. Kram

  2. Hej Fia, var det du som ökade antalet besökare igår med “flera hundra procent”? Tack i så fall, det var kul! Och tack för ett trevligt (och gott som vanligt!) födelsedagskalas. Kram M.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s