Pasta Ronaldo con salmo trutta

4 pers

  • 200 gr sockerärtor
  • 250 gr färsk tagliatelle
  • 200 gr philadelphiaost light naturell
  • 2 msk mjölk
  • saft och rivet skal av en halv citron
  • 125 gr gravad, kallrökt lax. (Om man inte hittar detta går det säkert lika bra med enbart gravad alt kallrökt lax)
  • ½ kruka hackad basilika
  • nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Strimla laxen.
  2. Koka sockerärtorna några minuter, de ska fortfarande ha tuggmotstånd.
  3. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
  4. Blanda ut osten med mjölk och citronsaft och värm försiktigt. Ska inte koka.
  5. Halvera sockerärtorna på mitten men spara några till dekorering.
  6. Tillsätt det rivna citronskalet och basilikan till såsen och blanda med pasta, sockerärtor och lax. Utanför receptet pressade jag här ner en vitlöksklyfta i såsen!
  7. Lägg upp i en form, mal över litet svartpeppar och dekorera med resterande ärtskidor.

Servera med en sallad på tomater och oliver.

By Ronaldo Highmountain

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s