Pasta Ronaldo con salmo trutta

4 pers

  • 200 gr sockerärtor
  • 250 gr färsk tagliatelle
  • 200 gr philadelphiaost light naturell
  • 2 msk mjölk
  • saft och rivet skal av en halv citron
  • 125 gr gravad, kallrökt lax. (Om man inte hittar detta går det säkert lika bra med enbart gravad alt kallrökt lax)
  • ½ kruka hackad basilika
  • nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Strimla laxen.
  2. Koka sockerärtorna några minuter, de ska fortfarande ha tuggmotstånd.
  3. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
  4. Blanda ut osten med mjölk och citronsaft och värm försiktigt. Ska inte koka.
  5. Halvera sockerärtorna på mitten men spara några till dekorering.
  6. Tillsätt det rivna citronskalet och basilikan till såsen och blanda med pasta, sockerärtor och lax. Utanför receptet pressade jag här ner en vitlöksklyfta i såsen!
  7. Lägg upp i en form, mal över litet svartpeppar och dekorera med resterande ärtskidor.

Servera med en sallad på tomater och oliver.

By Ronaldo Highmountain

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s