Ugnsbakad sik med svampsås

Det blev en riktig gourmetmiddag i kväll med ugnsbakad sik fylld med färska örter och en svampsås på delar av dagens skörd tillagad med litet vitt vin, grädde, färsk timjan och fransk senap. Svårslaget! Till efterrätt det sista av pecannötspajen, som jag gjorde till Rosehills pajtävling i lördags men som blev så ful att jag avstod från att lämna in den. Bedömning skulle ske efter smak och utseende. Men god blev den!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s