Tillbaka i Paradiset

Äntligen tillbaka i Paradiset efter några dagar hemma i lägenheten och med, som sagt, akutbesök hos både tandläkare och frissa. Skönt att komma hem och kunna konstatera att allt är OK, inga inbrott, inga vattenläckor eller andra obehagliga överraskningar. Också trevligt att hinna med en snabbvisit hos yngste sonen, mysa litet med barnbarnen och svärdottern och bli bjuden på god middag.

Förutom maken är tystnaden det jag saknat mest de här dagarna. Det är märkligt hur snabbt man ställer om sig från det kontinuerliga bruset från trafik och bygg- och vägarbeten som mer eller mindre ständigt pågår runt omkring en i stan till den oftast fridfulla tystnad som råder runt stugan. Det enda som stör friden där är lommen som ibland skriker så hjärtskärande.

Det blev en trevlig resa tillbaka i sällskap med makens dotter L och lille J som bestämt sig för att komma upp och hälsa på ett par dagar. Även om det blir ett kort besök ska det bli roligt att få umgås med dem och vi kan bara hoppas att vädret ska bli bättre än det varit idag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s