Tillbaka i Paradiset

Äntligen tillbaka i Paradiset efter några dagar hemma i lägenheten och med, som sagt, akutbesök hos både tandläkare och frissa. Skönt att komma hem och kunna konstatera att allt är OK, inga inbrott, inga vattenläckor eller andra obehagliga överraskningar. Också trevligt att hinna med en snabbvisit hos yngste sonen, mysa litet med barnbarnen och svärdottern och bli bjuden på god middag.

Förutom maken är tystnaden det jag saknat mest de här dagarna. Det är märkligt hur snabbt man ställer om sig från det kontinuerliga bruset från trafik och bygg- och vägarbeten som mer eller mindre ständigt pågår runt omkring en i stan till den oftast fridfulla tystnad som råder runt stugan. Det enda som stör friden där är lommen som ibland skriker så hjärtskärande.

Det blev en trevlig resa tillbaka i sällskap med makens dotter L och lille J som bestämt sig för att komma upp och hälsa på ett par dagar. Även om det blir ett kort besök ska det bli roligt att få umgås med dem och vi kan bara hoppas att vädret ska bli bättre än det varit idag.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s